Waarom je het afgelopen jaar geen jaarboek hebt gemaakt

– en waarom je dit in 2018 wel écht gaat doen

Elk jaar hebben we weer het voornemen om dit jaar toch wel echt een fotoboek te gaan samenstellen. We nemen ons voor om op tijd te gaan beginnen met het verzamelen van foto’s, waarna we uiteindelijk rond de feestdagen hier een heel mooi jaarboek van kunnen maken. Maar ja, aan het eind van het jaar besef je dan toch dat dit er bij ingeschoten is en dan zit je met kerst opeens 3 dagen foto’s uit te zoeken en uit te vogelen wat ook al weer de hoogtepunten waren van het afgelopen jaar. Terwijl je natuurlijk liever leuke dingen doet met je kids, je focust op het kerstdiner of gewoon ontspannen geniet van de feestdagen.

Kortom, een jaarboek met alle mooie foto’s van het afgelopen jaar schiet er vaak bij in. Niet omdat je het niet wilt of omdat je er niet graag in investeert, maar simpelweg omdat je er geen tijd voor hebt. Dit moet toch makkelijker kunnen?

Dat dachten we bij Booki ook. Daarom helpen we je graag met het samenstellen van een jaarboek. Hoe we dit doen? Door dit klusje nog gemakkelijker en haast moeiteloos te maken. Bij Booki krijg je namelijk maandelijks een reminder om foto’s in te sturen en dit kun je doen waar en wanneer je maar wilt: vanaf je luie stoel, in de trein onderweg naar huis of als je bij de bakker in de rij staat. Alles wat je nodig hebt is toegang tot Facebook Messenger en je favoriete foto’s. Je stuurt je foto’s dan maandelijks naar Booki, die ze voor jou verzamelt, klaar zet in een mooie lay-out en zo één groot fotoboek creëert.

En kun je niet 12 maanden wachten op het resultaat? Dan bestel je toch gewoon al eerder je fotoboek! Je kunt daarna altijd weer beginnen aan een tweede jaarboek. Bij Booki kun je namelijk tussen de 40 tot 50 foto’s maandelijks insturen voor je jaarboek. Je kunt er dus echt zelf voor kiezen hoe uitgebreid je het boek maakt.

Dus wat denk je ervan? Laat je dit jaar je voornemen echt uitkomen? Begin 2018 goed, laat dit het jaar worden waarvan je wel echt een jaarboek maakt. Klik op onderstaand plaatje om jouw jaarboek te beginnen!