Vanaf je smartphone een fotoboek maken in 3 simpele stappen

Wil je graag een fotoboek samenstellen maar kijk je als een berg op tegen dit klusje? Dit is iets waar veel mensen tegen aanlopen. We maken tegenwoordig maandelijks tientallen foto’s met onze smartphones, camera’s, tablets etc. We hebben altijd een camera bij de hand waardoor we alle mooie momenten vast kunnen leggen, maar helaas resulteert dit ook in honderden of soms wel duizenden foto’s die we echt een keertje uit willen zoeken maar waar maar niets van komt. Herkenbaar? Wees maar gerust, je bent niet de enige. Ook wij van Booki kennen deze struggle. Daarom hebben wij een oplossing bedacht waarmee je via je smartphone een fotoboek kan samenstellen zonder dat je hiervoor een nieuwe app hoeft te installeren of al je foto’s op de computer hoeft te zetten.

Het kan sneller en gemakkelijker

Veel mensen denken dat een fotoalbum samenstellen veel tijd in beslag neemt en vaak is dit ook het geval: foto’s selecteren, een volgorde samenstellen, alles uploaden in het systeem, hopen dat dat maar goed gaat, een layout uitkiezen, al snel ben je uren bezig. Maar wat als je nou vrijwel moeiteloos een fotoboek kunt samenstellen? Met onze chatbot Booki komt deze droom tot werkelijkheid. Je hoeft geen app te downloaden, je hoeft je foto’s niet over te zetten op je computer, alles wat je hoeft te doen is via Facebook Messenger de foto’s naar Booki sturen. Net als je bijvoorbeeld doet wanneer je foto’s naar vrienden stuurt: je selecteert de foto’s op je telefoon en verstuurt ze. Zo simpel is het. Booki zet ze dan automatisch voor jou in een mooie lay-out. Je hebt hier verder geen omkijken naar.

Een fotoboek samenstellen, waar en wanneer je maar wilt

Het is dus veel sneller en makkelijker dan de huidige oplossingen waarbij je een app moet downloaden of de foto’s in een bepaald systeem moet uploaden. Zit je in de bus onderweg naar huis? Of ben je ergens aan het wachten tot je aan de beurt bent? Open Facebook Messenger, selecteer wat foto’s en stuur ze naar Booki. Je kunt hier dan weer mee stoppen wanneer je wilt en weer verder gaan met het selecteren en sturen van foto’s wanneer dit jou uitkomt. Wanneer je dan tevreden bent met de foto’s die je uitgezocht hebt, kun je een preview bekijken en het album bestellen.

De 3 simpele stappen van Booki

Een Booki fotoboek maak je makkelijk en snel in de volgende 3 stappen:

  1. Kies het soort fotoboek naar keuze uit en voer een titel in;
  2. Selecteer, upload en verstuur je foto’s;
  3. Bekijk de preview van je fotoboek en bestel.

Wil je graag meer weten over hoe Booki werkt? Lees dan zeker onze handige en uitgebreide instructies