Verras je ouders eens met een leuk fotoboekje

Soms wil je iemand met een kleinigheidje verrassen: als bedankje, om iemand op te vrolijken of gewoon uit het niets. Dit wilde ik een maand geleden ook doen voor mijn ouders. Ze staan toch altijd weer voor ons klaar en helpen ons vaak met onze zoontjes. Dan is het toch ook gewoon fijn om ze hiervoor even te kunnen bedanken en verassen met een leuke attentie? En toen dacht ik natuurlijk aan het maken van een fotoboekje via mijn eigen chatbot Booki.

Dus ik stuurde Booki 36 leuke foto’s vanaf mijn smartphone en kreeg binnen 30 seconden een preview van het fotoboekje te zien.

Ik had gekozen voor de optie fotomagazine, een klein boekje van 15×15 cm die maar €11,95 kost (incl. verzendkosten). Lekker goedkoop dus 😉

Na een week belde mijn moeder me op, ze had het boekje ontvangen en mijn ouders vonden het echt een super leuke verrassing. Zij waarderen nog veel meer dan ik het niet-digitale, gewoon mooie foto’s die ze vast kunnen houden.

Wil jij ook je ouders een leuke verrassing bezorgen? Maak dan nu via deze link een nieuw fotomagazine. Stuur vervolgens je foto’s naar Booki en laat het boekje afleveren bij opa en oma thuis. Een paar minuutjes werk en klaar is Kees! Zo ontvangen ze binnen een paar dagen een super persoonlijke verrassing. Ideaal!