Mooi fotoboek familie herinneringen

Het verhaal achter Booki

We maken tegenwoordig veel meer foto’s dan vroeger, maar hoe vaak maken we hier nog echt een fotoboek van? Veel te weinig. Zo hebben we onze telefoon vol staan met honderden foto’s, waardoor het maken van een leuke selectie een hele klus wordt. Het maken van een fotoboek is een typisch klusje dat er bij inschiet, het werk stapelt zich op en uiteindelijk komt het er niet meer van. Dit is jammer, want met een fotoboek maak je jouw herinneringen tastbaar.

Soms schiet ik iets te enthousiast plaatjes van ons kleintje

Ik heb 2 jonge zoontjes, de jongste is 10 maanden oud en de oudste 3 jaar oud. Mijn vriendin en ik genieten volop van ze en we leggen graag zoveel mogelijk momenten vast. Toen mijn oudste een half jaar oud was, hebben we 3 frustrerende uren lang achter de computer gezeten om alle foto’s uit te zoeken. Van deze foto’s hebben we een een heel leuk fotoboek besteld, waar we nog steeds zo nu en dan met veel plezier in kijken. Door middel van dat fotoboek kunnen we nog steeds van die bijzondere periode genieten die veel te snel voorbij gaat.

Het fotoboek van het 1e half jaar van ons oudste kind

Moeiteloos een fotoboek samenstellen

Deze ervaring zette me aan het denken, kan het maken van fotoboek nou echt niet makkelijker en leuker? En zo ontstond mijn idee voor de chatbot Booki. Met Booki kun je makkelijk, snel en vrijwel moeiteloos een fotoboek samenstellen. Alles wat je hoeft te doen is namelijk simpelweg het versturen van je foto’s naar Booki in Facebook Messenger. Booki zet deze automatisch in een mooie lay-out. Zo wordt er een fotoboek of magazine voor jou gecreëerd, zonder dat je hier veel moeite voor hoeft te doen.

Booki kan je ook elke maand herinneren met de vraag of je je jouw leukste foto’s kunt uitzoeken en op kunt sturen. Booki verzamelt deze foto’s en plaatst deze automatisch in een mooie lay-out. Na verloop van tijd, bijvoorbeeld na een half jaar of één jaar tijd, bestel je het fotoboek dat naar je huis verstuurd wordt. Verder, kun je er ook voor kiezen om bijv. maandelijks of om de maand een fotomagazine te ontvangen.

Leuk toch, elke maand een klein boekje (dit product noemen we een magazine).

Ons team

Het afgelopen jaar heb ik hard gewerkt aan het ontwikkelen en het perfectioneren van Booki. Dit doe ik vol enthousiasme en toewijding samen met mijn team van 4 medewerkers. Zo hebben we een vriendelijk en attent robotje gecreëerd die met je meedenkt. Bij Booki staat de ervaring van de klant namelijk echt centraal, onze service is dan ook 100% klantvriendelijk. 

Wil jij ook een fotoboek maken zonder daar veel moeite voor te doen?? Probeer nu Booki voor Messenger vrijblijvend uit!