Het perfecte cadeau voor vaderdag

Maak voor vaderdag een origineel en persoonlijk fotoboek

Misschien heb je al eens de klassieke stropdas of de “allerliefste papa”-mok voor vaderdag gegeven. Misschien wil je dit jaar iets origineels en persoonlijks geven? Elke superpapa verdient toch een fantastisch, cool en gedenkwaardig cadeau? Waarom verzamel je niet je meest grappige en schattige foto’s en stop je ze in een mooi fotoboek? Misschien kun je zijn lach al inbeelden wanneer hij dit cadeau opent met al die mooie herinneringen.

booki-vaderdag-fotoboek

In drie eenvoudige stappen kun jij dit perfecte fotoboek te maken en #Booki wil jou daar natuurlijk graag bij helpen:

  1. Selecteer je foto’s

    Jouw gezin is het belangrijkste in dit fotoavontuur. Stel jezelf dus even de vraag wat je mooiste herinneringen zijn, en gebruik dat als basis.

  2. Maak je fotoboek in 2 minuten

    Stuur de foto’s naar Booki in Messenger, vanaf je mobiel, computer, Instagram of Facebook of wat voor bron dan ook. Jouw foto’s worden automatisch in een mooie lay-out gezet, en deze kun je eenvoudig naar jouw wensen aanpassen.

  3. Bestel je boek en klaar!

    Je boek wordt in 5 werkdagen op jouw adres afgeleverd. En met de kortingscode ‘booki-vaderdag‘ krijg je nog 30% korting!

Natuurlijk is het ook leuk om er een ​​persoonlijk bericht bij te schrijven. Vertel hem dat hij de belangrijkste persoon in je leven is, hoe lief je hem vind en hoe je hem veel meer vrije tijd toewenst die je samen kunt doorbrengen.

vaderdag_fotoboek_voorkantbooki-vaderdag-fotoboek

Let op: Bestel je boek wel voor vrijdag 9 juni, anders kunnen we het boek niet meer op tijd leveren voor vaderdag! Dus begin nu en klik op de knop hieronder.

booki_start_photobook